Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Sretenje u Andaluziji
Umetnost vatrenog juga, korida i flamenko, u domovini Pabla Pikasa

5 dana avionom, polazak u sredu 15.02., povratak u nedelju 19.02.2023. 

Cena paket aranžmana - 379€
Aranžman je plativ na 5 mesečnih rata, od decembra do aprila 2023.godine

- Avioprevoz kompanijom Wizzair na relaciji Sofija-Malaga-Sofija,
- 1 komad velikog ručnog prtljaga, uključen u cenu (dimenzija 20x30x40cm) po pravilu kompanije Wizz air,
- smeštaj u hotelima  sa 3***  ili 4**** na Costa de Sol -Malaga ili  Torremolinos, (4 noći), na bazi noćenja sa doručkom/švedski sto,
- usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
- usluge pratioca grupe tokom realizacije programa iz agencije,
- transfer od aerodroma Malaga do hotela i povratno, i razgledanje Malage sa vodičem, prvog dana po sletanju

Aranžman ne obuhvata: 
- individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
- doplate za veći bagažni prtljag (20kg/od 85€) ili kabinski prtljag (dim: 55x40x23cm / do 10kg cena 65€),
- troškove za ulaznice za palate, galerije, katedrale, zamkove, i navedene lokalitete, 
- troškove gradskog prevoza (metro,tramvaj),
- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- fakultativne izlete navedene u programu,

Cene fakultativnih izleta:
- Granada –85€ sa uključenom ulaznicom za Alhambru, Sevilja – 60€, Ronda i Marbelja– 55€, Flamenko veče - 35€

Planiran hotel za smeštaj grupe je Bajondilo apart hotel 4*, lociran na plaži Torremolinos, https://www.bajondillo.com,  
Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama, TWC, sa SAT TV,
Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

DAN 1. sreda, 15.02., TRANSFER DO AERODORMA – MALAGA
Okupljanje putnika na parkingu Građevinskog fakulteta u Nišu (moguć raniji dodatni transfer iz Beograda i duž autoputa). Transfer turističkim autobusom ili minibusom do aerodroma u Sofiji. Direktan let za Malagu W64411 u 14.35h po lokalnom vremenu, kompanijom Wizzair. Sletanje  u 17.40h tranfer ka hotelu uz kraće panoramsko razgledanje užeg centra Malage za prvo upoznavanje sa gradom uz pauzu za osveženje u nekom od španskih barova. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. četvrtak,  16.02/ GRANADA- ALHAMBRA - MALAGA
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja Malage ili odmor na plaži Costa de Sol, ili celodnevni izlet za Granadu (130km). Vožnja ka podnožju planine Sjera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra, na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale mnoge civiliziacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre „Crvena tvrđava“, najznačajnijeg mavarskog spomenika Andaluzije,sagrađena je u IX veku. Razgledanje palate, kraljevske sale, dvorišta, odaja kalifa, dvorište lavova, fontana mudrosti, šetnja parkovima Heneralife.(rezervacija ulaznica obavezna prilikom prijave za aranžman).....U kasnim popodnevnim časovima povratak za Malagu. Noćenje.

DAN 3. petak, 17.02/ MALAGA-SEVILJA
Doručak. Slobodan dan za istraživanje Malage ili fakultativni izlet za Sevilju (200km). Vožnja do  Sevilju, autoputem preko Antekere, grada poznatog kao srce Andaluzije. Po dolasku razgledanje prestonice Andaluzije i grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza...: Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz, i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen. Slobodno vreme u centru. Povratak za Malagu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.
 
DAN 4. subota 18.02/MALAGA- RONDA - MARBELJA
Doručak. Jutarnje razgledanje rodnog grada Pabla Pikasa sa vodičem. Slobodno vreme u Malagi ili fakultativni izlet za Rondu i Marbelju, sa polaskom u jutarnjnim časovima. Ronda (100km) je grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikovima, a u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici- Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Džojs, Orson Wels....Povratak u Malagu preko Marbelje (62km) - mesta mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogati....Slobodno veče u Malagi. Mogućnost odlaska u neki od restorana na Flamenko veče. Noćenje.
 
DAN 5. nedelja, 19.02.  MALAGA-SOFIJA
Doručak. Odjava iz hotela.Transfer do aerodroma. Direktan let za Sofiju W U po sletanju transfer do Niša. Kraj programa.

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Aranžman se može platiti u celosti , gotovinski, platnim/kreditnim karticama.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Rezervacija: 179€
Do 14 dana pre puta ostatak iznosa aranžmana. 
Aranžman se može platiti delom i odloženo ( maksimalno iznos 150€), na 3 rate nakon puta, mart/maj 2023, deponovanjem, čekova , plaćanje kreditnom karticom. 

HTN

Organizator putovanja je turistička agencija Halo Travel, broj licence OTP 494/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Halo Travel. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.