Club Shark Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 38km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 105 soba (standardne sobe i suite), a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel je udaljen 400m od gradske plaže u Gumbetu, a do plaže sa kojom hotel ima saradnju koja se nalazi u mestu Bitez(nekoliko kilometara od hotela) ide shuttle bus svaki dan u 11h i vraća se u hotel u 17h . Upotreba suncobrana i ležaljki na ovoj plaži je besplatna. 

Plaća se: peškiri za plažu, hrana i piće na plaži.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, telefon, sef, fen, mini bar (samo 0,5L vode), Wi-Fi internet.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncpt usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00-23:00. 

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sladoled, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom, bazen za decu, fitness centar, pikado, stoni tenis, bilijar, kao i druge animacije i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru hotelskog kompleksa.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, suana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.