Hotel Cretan Village Aparthotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanjaMesto: Agios Nikolaos, KRIT, Grčka
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje
Usluga : Najam

Ovaj aparthotel nalazi se preko puta šljunkovite plaže, 50m od autobuske stanice, 5km od Agios Nikolaosa i 12 km od elunde. Aerodrom Heraklio je na udaljenosti od 69km.

Od sadržaja hotel nudi bazen, bar kraj bazena, lobi, TV salu, uslužni internet, besplatan WiFi kraj recepcije i pored bazena, restoran koji gleda na plažu i nudi autentičnu kritku kuhinju sa lokalnim proizvodima i recepctima. Izgrađen u lokalnom stilu, hotel je otvoren 1977, renoviran je 2007 i nudi 37 vila – 24 jednosobne i 13 dvosobnih.
Svaki apartman ima dnevnu sobu, opremljenu kuhinju i balkon sa ležaljkama.. Za smeštaj 3. i 4. osobe na raspolaganju su dve sofe, a glavna spavaća soba odvojena je od dnevne. Apartmani takođe sadrže kupatilo sa tušem ili kadom, fen, frižider, sef, telefon, wifi internet, klimu i satelitsku televiziju.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.