Hotel Crystal Admiral Resort Suites and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Crystal Admiral Resort se nalazi 50 m od plaže (tunel), 80 km od centra grada Antalija i  85 km od aerodroma Antalija.
 
Hotelska ponuda: 
recepcija, restoran,bar, bar na plaži, bar pored bazena, otvoreni bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, zatvoreni bazen za decu, mini klub, igralište za decu, fitnes centar, peškiri za plažu (uz depozit), odbojka na plaži, parking.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, a la carte restoran, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, tenis, sportovi na vodi, SPA centar i SPA bazen (sa hladnom vodom),  masaže, usluge pranja veša, hemijsko čišćenje odeće, room service, sva uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, turska kafa.

Ponuda za najmlađe: 
bazen za decu, zatvoreni bazen za decu, mini klub, mini klub restoran,  igralište za decu.
 
Sportske aktivnosti:
fitnes centar, aerobik, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, sportovi na vodi, tenis, odbojka na plaži.

Plaža:
hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima (uz depozit) se ne naplaćuju. Postoji tunel ispod ulice kroz koji se dolazi do plaže. 
 
Sve sobe sadrže: 
centralni klima- uređaj, kupatilo, SAT TV, mini bar, sef, Wi-Fi internet.Standardne sobe su površine 35 m². Duplex porodične sobe su površine 48 m² i sastoje se od dve sobe povezane stepenicama i jednog kupatila. Junior suite je površine 50 m² i sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Duplex porodični suite je površine 55 m². Sadrži dve spavaće sobe i dnevni boravak.

Ishrana: 
ultimate all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje - izbor više jela), u hotelu lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima, a la carte restorani - besplatno jednom u toku boravka, neophodna je rezervacija unapred.

Napomena:
naše mišljenje kategorija 4*. 

https://www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-admiral-resort-suites--spa/24 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.