Hotel Mayor Pelekas Monastery

Pelekas, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera - na bazi švedskog stola - samoposluženje, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na zapadnoj obali ostrva, na uzvišenju, ispod naselja Pelekas. Udaljen je 150m od čuvene Kontogialos peščane plaže, do koje se spušta stepenicama. Od grada Krfa je udaljen 13km, a od aerodroma 11km.  U neposrednoj blizini hotela sa nalaze kafići i taverne, a mini market postoji u okviru samog hotelskog kompleksa.
Hoteski sadržaj: recepcija, 4 restorana, 3 bara, Wi-Fi (besplatno), mini market, otvoren bazen sa barom, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (besplatno), teretana, igralište za decu, parking. Mogućnost prevoza mini busom do sela Pelekas (besplatno).
Sobe: kupatilo sa fenom, SAT TV, mini frižider, Wi-Fi (besplatno), klima (besplatno),sef (besplatno) balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.