Kairaba Alacati Resort

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj prefinjeni boutique hotel udaljen je 89 km od aerodroma u Izmiru, dok se Češme nalaze na 12 km od hotela. Do šarmantnog srednjovekovnom mesta Alačati potrebno je 10ak minuta vožnje, gde možete uživati u brojnim restoranima, prodavnicama i galerijama. Hotel zauzima površinu od 55.000 m² i sastoji se od jedne dvospratne zgrade bez lifta.

Plaža:
Hotel je smešten na peščanoj plaži nasutom belim beskom, koja u kombinaciji sa tirkiznim morem nudi neponovljiv doživljaj. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se paviljoni dodatno doplaćuju.

Sobe:
Hotel ukupno broji 43 sobe i sve imaju kupatilo, fen, Wi-Fi, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, TV, telefon, sef.
Deluxe sobe površine su 25 m² i namenjene su za max 2+1 osobu. Nemaju sve sobe terasu.
Junior suite površine je 45 m², namenjen je za 2+2 osobe i opremljen je kupatilom sa džakuzijem. Imaju pogled na vrt.
One bedroom Suite površine j 55 m², ima dnevnu i spavaću sobu i može smestiti 2+2 osobe.
Luxury Suite površine je 60 m², poseduje prostran dnevni boravak i kupatilo sa džakuzijem. Imaju pogled na vrt.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana uz doplatu, 5 barova, Wellness i spa centar, teretana, sauna, sportovi na vodi, parking, rent-a-car, Wi-Fi internet, 3 spoljašnja bazena, teniski teren, konferenkcijska sala, dečije igralište.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.kairaba-hotels.com/alacati-beach-resort

Napomena:
Luksuzni boutique hotel sa personalizovanom uslugom, smešten u jednom od najlepših regija Turske.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.