Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ovaj objekat je udaljen 1 minut hoda od plaže. Ovaj tradicionalni pansion se nalazi na idealnoj lokaciji pored plaže, na samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora zaliva Tolo i nudi predivan pogled na planinu i ostrva Romvi i Koronis. Objekat je smešten u blizini grada Nafplia i susednih arheoloških iskopina.

Plaža: Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo minut hoda od peščane plaže.

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje restoran, parking, besplatan Wi-Fi internet.  Postoji mogućnost iznajmljivanja automobila, usluga pranja veša (uz doplatu). Bebi krevetac je moguć uz predhodnu najavu.

Sobe: Gostima u svakoj sobi na raspolaganju su klima uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet, sopstveno kupatilo, besplatni toaletni pribor, telefon, fen, garderober.

Standardna soba : standardna soba sa bračnim krevetom ima mogućnošću dodatnog ležaja za treću osobu. Kvadratura je 16m2. Ova klimatizovana soba nalazi se na 20 metara od plaže i nudi balkon sa pogledom na more ili na planine. Bežični internet se može besplatno koristiti. Sobe sa pogledom na more su cenovno izdvojene.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion u hotelu (15 eur za odrasle i decu od 2 do 12 godina)

Kontakt: www.minoanhotels.gr/en/knossos-hotel

Napomena: Odličan hotel na samoj plaži, idealan za uživanje i prelepe zalaske Sunca.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.