Naama Bay Promenade Beach Resort ex Marriott

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u Naama Bay-u, nedaleko od centra ove najpopularnije regije Šarma. Od brojnih sadržaja udaljen je oko 10 minuta hoda, a od međunardnog aerodroma oko 15 km. Smešten je u ambijentu sa dosta zelenila i na samoj obali, te je uživanje na prijatnom suncu zagarantovano i tokom zimskih meseci.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži, na delu obale gde je ulaz u vodu postepen, bez korišćenja pontona. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju: bazen , lfitnes centar, glavni restoran, nekoliko barova i a la carte restorana, usluge masaže (uz doplatu), besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Sobe: 
Standardne sobu su veličine oko 37 m2, imaju pogled na vrt, a nemanjene su za smeštaj dvoje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece – treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve imaju: klima uređaje, SAT TV, telefon, toaletni pribor i bademantile, fen za kosu, Wi-Fi internet konekciju.

Usluga:
All inclusive (obroci se služe po principu švedskog stola).

Kontakt:
https://all.accor.com/

Napomena:
Hotel je deo Accor hotelske grupacije – grupacije koja upravlja hotelima širom sveta i ova činjenica svakako predstavlja garanciju kvaliteta.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.