Parkim Ayaz Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma, 3 km od centra Bodruma, u zalivu Gumbet. Zauzima površinu od 15.000 m².

Plaža
Sopstvena, peščana plaža. Ležaljke, suncobrani i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe
Hotel ima 237 soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, mini bar, TV sa satelitskim kanalima, sef, telefon i fen.

Hotelski sadržaji
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i italijanski), 4 bara, bazen sa toboganom, bazen sa djakuzijem, dva dečija bazena, dečiji klub (4-12 godina), teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, bilijar, mini golf, sportovi na vodi, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaža, doktor, pranje veša i čuvanje dece.

Način služenja obroka
Švedski sto

Kontakt
Tel: +90 252 319 55 50
Fax: +90 252 319 48 65
www.parkimayaz.com

Napomena
Jedan od bolje ocenjenih bodrumskih hotela na internet portalima.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.