Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PRAG REPRIZA NOVE GODINE
KARLOVE VARI – DREZDEN
6 dana / 3 noćenja / autobusom
Termin: 01.01.  06.01.2024.

CENA ARANŽMANA: 209 €
FIRST MINUTE CENA DO 15.09.: 159 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase  na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit)  na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni)
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 630 rsd (doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 90 € (isključivo na upit),
– Obaveznu gradsku taksu za boravak u hotelu – 2 € po osobi po noći.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Karlove Vari – 30 € / deca do 12 godina –  25 €
– Drezden – 35 € / deca do 12 godina –  25 €
– krstarenje Vltavom 1 sat – 20 € / deca do 12 godina –  15 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 19:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada u 20:30h. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan  PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, šetnja i razgled centra grada sa lokalnim vodičem (Vaclavski trg i Nacionalni muzej, Starogradski trg i Astronomski sat, gradska većnica, Tinska crkva i Karlov Most. Nakon razgleda slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan PRAG – DREZDEN (fakultativno) 
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izlet u Drezden. Grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej) Avgustov most… Slobodno vreme za šetnju i šoping. U dogovoreno vreme povratak u Prag. Noćenje.

4. dan  PRAG – KARLOVE VARI (fakultativno) 
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Karlove Vari, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. Noćenje.

5. dan PRAG – KRSTARENJE VLTAVOM (fakultativno) 
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari u autobus u 09h. Slobodno vreme u Pragu. Mogućnost fakultativnog izleta Prag sa Vltave – vožnja brodom u trajanju od sat vremena. Doživite atmosferu grada na drugačiji način uz muziku Smetane, kafu i bliski susret sa praškim mostovima. U popodnevnim časovima oko 16:30h polazak za Beograd. Putovanje kroz Češku, Slovačku, Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023 / 2024

Zimovanje

Izaberite idealan zimski odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.