Viking Nona Beach Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera na obali, a od plaže ga deli šetalište. Izgrađen je 1992. godine a 2006.godine je u potpunosti renoviran. Prostire se na površini od 1.500 m2.

Plaža:
Sopstvena, šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i dušeci su besplatni za goste hotela, peškire nema. Na plaži postoje kabine za presvlačenje i tuševi, a bar na plaži je uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 93 standardne sobe (max 3+1, 18-25 m2) i jednom sobom za osobe sa posebnim potrebama (35 m2). Sobe su raspoređene u četvorospratnoj glavnoj zgradi, imaju pogled na kopno ili more. Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, sat TV, mini bar (voda besplatna samo na dan dolaska), direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen za sušenje kose, balkon ili terasu, sef (uz doplatu), krevetac za bebe na upit.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 bara, otvoreni bazen, dečji deo bazena, muzika uživo/tursko veče-jednom nedeljno, WiFi internet u lobiju (besplatno). Uz doplatu: usluge pranja/hemijskog čišćenja veša, fotograf, iznajmljivanje bicikla, rent-a-car, doktor (po pozivu).

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 814 31 70
www.vikingturizm.com

Napomena:
Nalazi se u centru Kemera na šetalištu pored mora.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.